Ontwikkel transformatie verhalen 

Waarom zijn transformatie verhalen nodig? Een lokkend perspectief is weliswaar nodig om ons in beweging te krijgen. Maar transformatie verhalen zijn essentieel om mensen in beweging te houden op weg naar de punt op de horizon. Het helpt mensen om door het discomfort van de verandering in te gaan en door te zetten op de ingegane verandering. Het cultiveert het gedrag van “can-do and yes-we can.”

Ontdek en ontwikkel met ons de voorbeeldverhalen van transformatie in je organisatie.

Uit onze ervaring weten we dat organisaties vaak een rijkdom aan verhalen heeft. Ook verhalen van succesvolle veranderingen en transformaties in het verleden. Door deze voorbeeldverhalen te ontsluiten en te delen worden mensen geïnspireerd om door te gaan met de verandering in de momenten dat het moeilijk wordt. 

  • Wil je mensen beter begeleiden door de verandering? 
  • Wil je mensen laten ervaren dat we dit kunnen als organisatie?
  • Wil je commitment en energie behouden om de verandering te realiseren?

Ontdek en ontwikkel je transformatie voorbeeldverhalen in je organisatie met ons.

Neem contact op Download e-book

Wat gaat het opleveren?

Voorbeeld-verhalen als brandstof voor het verander-vuur in de organisatie. Ze zijn onontbeerlijk in het doen slagen van de verandering.

Voorbeeld-verhalen die illustratief zijn voor bijvoorbeeld hoe we samen:

  • krachten hebben ontdekt en benut
  • hordes hebben genomen en uitdaging zijn aangegaan

In onze gaan we met de change-champions op ontdekking. We ontwikkelen deze verhalen verder en delen die in de organisatie. In het proces van verandering nodig we mensen ook uit om meer actuele verhalen toe te voeden aan de set van voorbeeldverhalen.

50+ inspiring companies who followed our programs

Let’s get Personal

  • Vul alstublieft alle velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Who you are is reflected in every short story”

Benny van der Poel, Partner Business Manager, SoftwareONE

“Fantastisch programma; Ik heb veel geleerd. Begeleiders vertellen je op een zachte manier hoe je verhalen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Op maat gemaakt, omdat ze moeite doen om uw specifieke situatie in te schatten, om u zo goed mogelijk te helpen.”

Storytelling Leadership – Mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

Storytelling People: Betekenisvolle, menselijke verhalen

Logica zet mensen aan het denken; emotie zorgt ervoor dat ze handelen! Storytelling People helpt leiders storytelling toe te passen om te verbinden en te motiveren.

Ontwikkelen van Storytelling Leadership

De autoriteit van je leidende positie is niet voldoende. Storytelling geeft je ook “sociale autoriteit.” Het helpt je mensen zich beter te verbinden aan je visie. We helpen je de kracht van storytelling te benutten als leider.

In “the storytelling business”

Veel leiders hebben het nog niet door, maar ze zitten in “the storytelling business.” Lees hier meer over in ons artikel.

Bekijk training programma's

Shashi Baboeram Panday, CFO Talpa Media

“Often you leave a training without energy. Not in these programs. I just left full of energy. Facilitators personality, approach and intrinsic motivation make ít fun and educational. Highly recommended!”

Freek van Lemmen, Executive Director EMEA Medical Affair, Astellas Pharma Europe

“We were challenged to develop our stories and actively tell them to our audience. The program helped us to become more aware, vocal and active in telling compact and authentic stories.”

Tineke Bijl, Senior Manager, Nationale-Nederlanden

“I experienced this program storytelling as very valuable. Facilitators study the participants, adapt the program to the needs of the group and know how to convey the essence of storytelling in an inspiring way. It enables putting it into practice immediately.”

Paul Wouters, Communication manager, Nefarma

“Substantively well-founded, creative and active programs to experience storytelling. And to discover the impact of an enthusiastic, authentic story on yourself and others. Results: more appreciation and engagement in the company.”

Wie zijn wij?

Dr. ir. Reynold Chandansingh

& Erik Mathlener

Storytelling People is de internationale autoriteit op het gebied van storytelling en bedrijfsbetrokkenheid. Wij inspireren, verbinden en maken de mensen binnen een organisatie trots op hun bedrijf. Onze partnerorganisatie van storytelling consultants, opgericht in 2012, is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Dr. ir. Reynold Chandansingh
Coach, Amsterdam

Meer dan 30 jaren ervaring in mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

 

Erik Mathlener
Coach, Zwolle

30+ years in telling stories effectively