Ontwikkel je Storytelling Leadership

Waarom zou je verhalen vertellen? Jouw verhalen zijn van belang om de betrokkenheid van je menen te vergroten. Elke dag, maar zeker in tijden van verandering en crisis. Als leider moet je in staat zijn je medewerkers, maar ook je klanten, mee te nemen op ontdekkingsreis in de toekomst: het lokkend perspectief. Je krachtige, meeslepende verhalen helpen mensen om je te volgen: “the power to move men.” Storytelling is nog steeds een sterk ondergewaardeerd instrument in organisaties. Ondanks de alom erkende kracht van verhalen in het dagelijks leven.

  • Wil je mensen beter meekrijgen in verandering?
  • Wil je leren hoe je mensen beter kunt beïnvloeden, overtuigen en inspireren?
  • Wil je verder groeien in je effectiviteit als leider?
Neem contact op Download e-book

Ontwikkel je Storytelling Leadership Skills in onze (online) programma’s.

We stellen je in staat de waarde van storytelling voor jou als leider te ontdekken. We dagen je uit om storytelling te verbinden met jouw leiderschap. We ontdekken en ontwikkelen je eigen waardevolle veranderverhalen met jou. We helpen je te bepalen welke verhalen te vertellen voor wat en wanneer. En we reiken je tools en technieken aan om boeiende verhalen te ontdekken en te vertellen. Nu en in de toekomst.

50+ inspiring companies who followed our programs

Let’s talk Change

  • Vul alstublieft alle velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Every step you take creates the path you make”

Benny van der Poel, Partner Business Manager, SoftwareONE

“Fantastisch programma; Ik heb veel geleerd. Begeleiders vertellen je op een zachte manier hoe je verhalen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Op maat gemaakt, omdat ze moeite doen om uw specifieke situatie in te schatten, om u zo goed mogelijk te helpen.”

Storytelling Leadership – Mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

Storytelling People: Betekenisvolle, menselijke verhalen

Logica zet mensen aan het denken; emotie zorgt ervoor dat ze handelen! Storytelling People helpt leiders storytelling toe te passen om te verbinden en te motiveren.

Ontwikkelen van Storytelling Leadership

De autoriteit van je leidende positie is niet voldoende. Storytelling geeft je ook “sociale autoriteit.” Het helpt je mensen zich beter te verbinden aan je visie. We helpen je de kracht van storytelling te benutten als leider.

In “the storytelling business”

Veel leiders hebben het nog niet door, maar ze zitten in “the storytelling business.” Lees hier meer over in ons artikel.

Bekijk training programma's

Shashi Baboeram Panday, CFO Talpa Media

“Often you leave a training without energy. Not in these programs. I just left full of energy. Facilitators personality, approach and intrinsic motivation make ít fun and educational. Highly recommended!”

Freek van Lemmen, Executive Director EMEA Medical Affair, Astellas Pharma Europe

“We were challenged to develop our stories and actively tell them to our audience. The program helped us to become more aware, vocal and active in telling compact and authentic stories.”

Tineke Bijl, Senior Manager, Nationale-Nederlanden

“I experienced this program storytelling as very valuable. Facilitators study the participants, adapt the program to the needs of the group and know how to convey the essence of storytelling in an inspiring way. It enables putting it into practice immediately.”

Paul Wouters, Communication manager, Nefarma

“Substantively well-founded, creative and active programs to experience storytelling. And to discover the impact of an enthusiastic, authentic story on yourself and others. Results: more appreciation and engagement in the company.”

Wie zijn wij?

Dr. ir. Reynold Chandansingh

& Erik Mathlener

Storytelling People is de internationale autoriteit op het gebied van storytelling en bedrijfsbetrokkenheid. Wij inspireren, verbinden en maken de mensen binnen een organisatie trots op hun bedrijf. Onze partnerorganisatie van storytelling consultants, opgericht in 2012, is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Dr. ir. Reynold Chandansingh
Coach, Amsterdam

Meer dan 30 jaren ervaring in mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

 

Erik Mathlener
Coach, Zwolle

30+ years in telling stories effectively