Ontwikkel je succesvol visie-verhaal 

Waarom is van belang? Als leider moet je in staat zijn je medewerkers, maar ook je klanten, mee te nemen op ontdekkingsreis in de toekomst: het lokkend perspectief. Mensen vinden verandering meestal lastig omdat ze dan vaak uit hun comfortzone moeten. Een lokkend perspectief is nodig om ons in beweging te krijgen. Pas nadat we kiezen voor het persoonlijk toekomstig voordeel zijn we bereid het discomfort van de verandering in te gaan. Mensen zijn dan pas bereid te veranderen.

Ons unieke Back to the Future ABCDE aanpak 

Ontwikkel je succesvol visie-verhaal via onze unieke en beproefde Back to the Future ABCDE aanpak. Het levert je een levend verhaal op. Niet alleen met de belangrijke stip op de horizon, als baken voor de veranderkoers. Maar vooral ook met het eerlijk verhaal vanuit die toekomst over de afgelegde reis.

 • Wil je mensen beter meekrijgen in verandering? 
 • Wil je mensen een lokkend perspectief bieden om ze mobiliseren?
 • Wil je naast de ratio ook de ongekende kracht van het onbewuste benutten?
 • Wil je commitment en energie ontwikkelen om een verandering te realiseren?

Ontwikkel je succesvol visie-verhaal dan in onze beproefde Back to the Future ABCDE workshops.

Neem contact op Download e-book

Wat gaat het opleveren?

Het compleet en eerlijk verhaal van de realisatie van de succesvolle visie, vanuit de toekomst. Een menselijk verhaal, waar je medewerkers en klanten, zich aan kunnen verbinden. Een aansprekend verhaal over de afgelegde reis, compleet met:

 • de doelen die we samen hebben bereikt
 • de krachten die we samen hebben benut
 • de hordes die we samen genomen hebben 
 • de stappen die we nu succesvol kunnen nemen
 • de emoties die we hebben gevoeld tijdens de reis

Onze aanpak ontwikkelt commitment en energie bij de zogenaamde change-champions. Tijdens de ontwikkeling van dit verhaal wordt het al geïnternaliseerd als een “realiseerbare” werkelijkheid bij de deelnemers. En wordt de energie van het onbewuste benut in de daadwerkelijk realisatie van het succesverhaal.

50+ inspiring companies who followed our programs

Let’s talk Future

 • Vul alstublieft alle velden in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“The best way of predicting the future is creating it

Benny van der Poel, Partner Business Manager, SoftwareONE

“Fantastisch programma; Ik heb veel geleerd. Begeleiders vertellen je op een zachte manier hoe je verhalen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Op maat gemaakt, omdat ze moeite doen om uw specifieke situatie in te schatten, om u zo goed mogelijk te helpen.”

Storytelling Leadership – Mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

Storytelling People: Betekenisvolle, menselijke verhalen

Logica zet mensen aan het denken; emotie zorgt ervoor dat ze handelen! Storytelling People helpt leiders storytelling toe te passen om te verbinden en te motiveren.

Ontwikkelen van Storytelling Leadership

De autoriteit van je leidende positie is niet voldoende. Storytelling geeft je ook “sociale autoriteit.” Het helpt je mensen zich beter te verbinden aan je visie. We helpen je de kracht van storytelling te benutten als leider.

In “the storytelling business”

Veel leiders hebben het nog niet door, maar ze zitten in “the storytelling business.” Lees hier meer over in ons artikel.

Bekijk training programma's

Shashi Baboeram Panday, CFO Talpa Media

“Often you leave a training without energy. Not in these programs. I just left full of energy. Facilitators personality, approach and intrinsic motivation make ít fun and educational. Highly recommended!”

Freek van Lemmen, Executive Director EMEA Medical Affair, Astellas Pharma Europe

“We were challenged to develop our stories and actively tell them to our audience. The program helped us to become more aware, vocal and active in telling compact and authentic stories.”

Tineke Bijl, Senior Manager, Nationale-Nederlanden

“I experienced this program storytelling as very valuable. Facilitators study the participants, adapt the program to the needs of the group and know how to convey the essence of storytelling in an inspiring way. It enables putting it into practice immediately.”

Paul Wouters, Communication manager, Nefarma

“Substantively well-founded, creative and active programs to experience storytelling. And to discover the impact of an enthusiastic, authentic story on yourself and others. Results: more appreciation and engagement in the company.”

Wie zijn wij?

Dr. ir. Reynold Chandansingh

& Erik Mathlener

Storytelling People is de internationale autoriteit op het gebied van storytelling en bedrijfsbetrokkenheid. Wij inspireren, verbinden en maken de mensen binnen een organisatie trots op hun bedrijf. Onze partnerorganisatie van storytelling consultants, opgericht in 2012, is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Dr. ir. Reynold Chandansingh
Coach, Amsterdam

Meer dan 30 jaren ervaring in mensen emotioneel raken, verbinden rond een visie en in beweging krijgen.

 

Erik Mathlener
Coach, Zwolle

30+ years in telling stories effectively